Lokalna samouprava

Krupac: Poslednji radovi pre asfaltiranja glavne ulice

Gradska uprava i JP Vodovod i kanalizacija završavaju važan projekat rekonstrukcije glavne ulice u selu Krupac. Pre asfaltiranja ulice, za šta je ove godine izdvojeno blizu 19 miliona dinara, radnici Vodovoda i kanalizacije završili su zamenu vodovodne mreže kako kasnije, kada centralna ulica i trotoari budu asfaltirani, ne bi bilo prekopavanja.

Trenutno se radi na asfaltiranju prekopa, pre asfaltiranja glavne ulice, a završava se i postavljanje ivičnjaka. Narednih dana očekuje se asfaltiranje trotoara, nakon čega sledi asfaltiranje kolovoza.

-Ovde je uvedena kanalizaciona mreža, napravljeno malo postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda nizvodno od sela, asfaltirani su sokaci, a ove godine će biti asfaltiran glavni put u selu sa trotoarima, u ukupnoj dužini od oko 850 metara. Vrednost radova je blizu 19 miliona dinara. Da bi se ceo posao uradio na najbolji način, angažovan je najpre Vodovod kako bi se zamenila vodovodna mreža pre asfaltiranja. Na taj način ćemo dobiti jedno infrastrukturno odlično odrađeno selo. Ima još zahteva poput uređenja škole, doma kulture i sve ćemo to u narednom periodu uraditi u saradnji sa mesnom zajednicom-kazao je nedavno prilikom obilaska radova, gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker