Ostale vesti

Kristina Radosavljević: Nedostaje mi druženje sa publikom

Naša sugrađanka, Kristina Radosavljević, postala je poznata široj javnosti po takmičenju u Zvezdama granda. Kako kaže, od malena je volela da se bavi muzikom i omiljena igračka joj je bio mikrofon, a s obzirom na to da je glas nasledila od oca, neretko je u kući držala “koncerte”. Šta za nju znači muzika i kakvi su joj planovi za budućnost, govorila je za Pirotske vesti.

– Za mene je muzika sve na svetu, ne bih mogla da zamislim život bez nje. Od 16. godine pevam i jako je lepo kada se u životu baviš nečim što voliš, onda ti ništa nije teško. Ja sam zato postala radoholik. U takmičenju “Zvezde granda” sam poslednje dve sezone, stigla sam do četvrtog krug i jako sam zadovoljna, ali s obzirom na to da sam tremaroš, nikada ne mogu da dam sve od sebe, tako da uvek može bolje. Moji klipovi na jutjubu imaju zaisti veliki broj pregleda, a video iz prvog kruga broji čak 700.000 pregleda. Sigurna sam da će mi takmičenje ubuduće doneti velike promene – kaže Radosavljevićeva.

Kristina je u srećnom braku sa bivšim fudbalerom FK Radnički Pirot, Duškom Radosavljevićem, i kako kaže uz njegovu podršku i razumevanje moguće je da uskladi porodični i poslovni život. -Što se toga tiče, zaista sam srećna- kaže Kristina.

Kao i na sve pevače, korona je uticala i na njen rad, pa se nada da će se uskoro družiti sa publikom jer joj to zaista nedostaje.

Foto: lična arhiva

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker