Lokalna samouprava

Krem srpske i svetske košarke na promociji Karijeve knjige u Beogradu

Pogledajte video izveštaj TV Pirot sa promocije knjige Svetislava Karija Pešića u Beogradu, u hotelu Crown Plazza, koja je okupila krem srpske i svetske košarke. Promociji su prisustvovali Vlade Divac, Dino Rađa, Predrag Danilović, Željka Obradovića, Božidara Maljkovića, Dejana Bodiroge, Milana Gurovića i mnogi drugi. Preko video linka prisutnima su se obratili Peđa Stojaković, Mark Gasol, Redl, proslavljeni reditelj Emir Kusturica. 

-Ja sam shvatio da moj zadatak nije da samo pobeđujem, svoju ekipu učinim boljom, već i da mi treneri koji su stiglo do nekog nivoa, imamo obavezu da svoje znanje podelimo sa svima koji su u košarci i sportu uopšte. Želeo sam, dok sam još aktivan, da sve moje iskustvo, znanje, uspehe, razočarenja, pretočim u jednu knjigu-poručio je Pešić.

Vasić: Kari Pešić je najpoznatiji i najuspešniji Piroćanac

Promociji je prisustvovao i gradonačelnik Pirota Vladan Vasić koji je predvodio delegaciju Pirota. Vasić je podsetio da je Kari Pešić već dugo godina zvanični promoter rodnog grada i to radi izuzetno uspešno širom sveta.

-Mogu da kažem da je on prvi zvanični promoter Pirota, ja sam gradonačelnik od 2003. a već 2006. godine smo ga imenovali za promotera i on je to radio širom Evrope vrlo uspešno. Poznaje ljude širom sveta i uživa ogroman ugled. Po meni, ali i po mišljenjima mnogih drugih, on je najuspešniji Piroćanac ikada-kazao je Vasić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker