Gradska hronika

Krali traktore, bicikle, prodavali neispravne telefone…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su S.I. (1995) i M.D. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili šest krivičnih dela teška krađa i jednu krađa. Sumnja se da su oni od 1. oktobra do 17. novembra ove godine provaljivali u garaže i prostorije dve samostalne zanatske radnje na području Bele Palanke iz kojih su ukrali traktor, dva motokultivatora, aparate za pranje vozila, akumulatore, gume za putnička i teretna vozila, naftu i razni alat.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Pirotu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv osamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio pet krivičnih dela krađe.

On se sumnjiči da je od kraja avgusta do polovine novembra godine godine na području Pirota ukrao pet bicikala, čija se vrednost procenjuje na oko 80.000 dinara.

Pretresom policija je pronašla tri bicikle i vratila ih vlasnicima.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvojice mladića, starosti 24 i 23 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevara.

Njih dvojica su sa muškarcem iz Dobanovaca ugovorili preko Interneta prodaju mobilnog telefona marke „huavei P20“ za iznos od 55.000 dinara.

Potom su mu, kako se sumnja, brzom poštom poslali neispravan mobilni telefon.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker