Gradska hronika

Krajem marta biće održan sajam zapošljavanja u organizaciji NSZ Filijala Pirot

U organizaciji pirotske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje krajem marta će biti  održan sajam zapošljavanja. Sajam zapošljavanja nudi priliku nezaposlenima da uspostave kontakt sa poslodavcima i dobiju sve neophodne informacije kako bi lakše došli do posla. Ovo je i šansa poslodavcima da u direktnom razgovoru sa nezaposlenima pronađu odgovarajuće radnike. 

U toku su pripreme za prolećni sajam zapošljavanja koji se tradicionalno održava u sali Gazela u Pirotu. „Naš zadatak je da ispitamo tržište, da komuniciramo sa poslodavcima i preisputamo njihove potrebe za radnom snagom“ – rekla je Suzana Đorđević, direktorka NSZ Filijala Pirot. Ona je uputila poziv poslodavcima da se jave pirotskoj filijali Nacionalne službe ukoliko planiraju zapošljavanje novih radnika, kako bi se obezbedili štandovi na sajmu.

Na području Pirotskog okruga zaključno sa februarom mesecom, na evidenciji NSZ bilo je  8.881 lice. U Pirotu posao traže 5.054 lica, na evidenciji u Dimitrovgradu  je 800 lica, u Beloj Palanci 1.750 i u Babušnici 1.290 lica.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker