Sport

Košarkaški kamp u Pirotu

Ovog leta Grad Pirot biće domaćin košarkaškog kampa za sve dečake i devojčice uzrasta starijeg od 10 godina. Kamp će se održati u dve smene, prva od 23. juna do 3. jula i druga od 3. jula pa do 10. jula.

Smeštaj svih polaznika kampa obezbeđen je u hotelu Alma a na raspolaganju su dvokrevetne i trokrevetne sobe i sve poseduju TV, Wi-Fi, frižider i zasebno kupatilo. Svaki učesnik na kampu imaće tri obroka tokom dana koji su prilagođeni trenanžnom procesu.

Treninzi će se održavati u pirotskoj Hali Kej kao i na otvorenim terenima u gradu, dok će polaznici kampa na raspolaganju imati i zatvoreni bazen.

Svim učenicima obezbeđen je medicinski nadzor u svakom trenutku.

Kamp se odragnizje uz podršku košarkaša Barselone Nikole Mirotića i kompanije Nike, gde će svi učenici dobiti njihovu opremu.

Promoter ovog događaja je koraškaš Partizana Dušan Miletić.

Stručni rad sa svim polaznicima obavljaće poznati treneri Jadran Vujačić i Zoran Milovanović, koji imaju višedecinisjko isksutvo u radu sa mladim igračima.

Poseban akcenat biće posvećen na individualnom radu i u usvaršavanju tehničko-taktičkih elemenata.

Cena kampa je 270 evra u dinarskoj protivvrednosti. Sve informacije kao i prijave možete podenti na telefon 061/711-61-90 kod kontakt osobe Dušan Lilić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker