Sport

Košarkaši Zorana Milovanovića spremni za još jedan veliki okršaj, dolazi Proleter

U 7. kolu prvenstva Druge lige u košarci znatno podmlađen sastav Pirota dočekuje, jednu od najboljih ekipa u ligi, zrenjaninskog Proletera. Atmosfera u redovima košarkaša Pirota je veoma dobra, vredno se radilo ove nedelje, a danas će posle prepodnevnog treninga biti održan još jedan u poslepodnevnom terminu. Imajući u vidu odličnu seriju pirotskog tima od pet uzastopnih pobeda momci Zorana Milovanovića orni dočekuju renomiranog protivnika sa jedinim ciljem, a to je pobeda.

Trener Pirota, Zoran Milovanović, kaže da je ekipa spremna da se suprotstavi rivalu koji zaslužuje svaki respekt i veruje u pobedu svog tima.

“Proleter je ekipa sa dugom tradicijom, sa ozbiljnim ambicijama što se vidi iz njihovih izjava. Nešto su lošije startovali, ali liga je tek u zamahu, a naše ambicije su da pobedimo u ovom meču i pobedom, na neki način, “zacementiramo” naš status. Proleter je ekipa koja je spoj, baš, iskusnih i mladih igrača, igrača koji imaju konkretnog ligaškog iskustva, tako da nas očekuje jedna teška i ozbiljna utakmica. Pokušali smo da je pripremimo na najbolji mogući način pa ćemo sutra videti” – izjavio je Milovanović.

Milovanović je zadovoljan odnosom košarkaša prema treninzima, isto tako i učinkom i zalaganjem na utakmicama. Iskoristio je priliku da pozove publiku da podrže njegove košarkaše, kako je rekao u šali, bar da desetoro ljudi dođe više nego na prošlom meču.

Utakmica u Hali “Kej” igra se sutra, subota 13. novembar, sa početkom u 18 časova.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker