Sport

Košarkaši Pirota poraženi od ekipe  KK Star rezultatom 84:89 – Prestanak suspenzije i novčana kazna za Filipovića i Đonlića

U  7. kolu Druge lige Srbije košarkaši Pirota poraženi su od ekipe  KK Star iz Novog Sada  rezultatom 84:89.  Upravni odbor KK Pirot je na sednici dana 08.11.2023. godine doneo konačnu odluku da novčano kazni prvotimce KK Pirot Dušana Filipovića i Nikolu Đonlića zbog prektšenih ugovornih obaveza i nepoštovanje odluka UO KK Pirot postupajući samoinicijativno i suprotno Statutu kluba i Disciplinskom pravilniku, direktno kršeći normativne akte kluba. Takođe, donešena je odluka o prestanku suspenzije i samim tim prestaje da važi mera neigranja prvenstvenih utakmica.

Ova odluka UO KK Pirot donešena je posle razgovora sa pomenutim igračima, koji su pokazali da su svesni učinjenog prekršaja, svesni činjenice da su doveli KK Pirot u tešku takmičarsku situaciju neigranjem prvenstvenih utakmica i koji su istovremeno pokazali spremnost da svojim angažovanjem na terenu zajedno sa svojim saigračima vrate KK Pirot u pobednički ritam.

Foto: Ilija Lika Pejčić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker