Ostale vestiSport

Košarkaši Pirota dobili pojačanje

U 11. koliu 2.MLS košarkaši Pirota sutra gostuju u Aleksincu. Meč protiv Napretka počinje u 19 sati. Za KK Pirot nastupiće i pojačanje Nikola Mirčić.

U Aleksincu će  protiv Napretka sutra nastupiti i pojačanje Nikola Mirčić, bivši junior Crvene zvezde i košarkaš Spartaka. Piroćanci su favoriti, nema povređenih igrača pa trener Zoran Milovanović veruje da njegovi košarkaši imaju dobre šanse da pobede. „Ekipa Aleksinca je dobra ekipa koju poznajemo, to će biti derbi gde stanje na tabeli nema nikakvu težinu već samo želja i htenje. Naš cilj je da se plasiramo u plej of, njihova pozicija je već određena, mi imamo veliki motiv da odigramo na najvišem nivou” – kaže Milovanović.

Miloš Vukićević kaže da su preostale četiri utakmikce veoma važne za KK Pirot, ali da sutra neće biti lako u gostima pred njihovim navijačima. Aleksinčani će svakako pokušati da pobede i motivišu se pred plej aut ali je nama potrebna pobeda u sve četiri utakmice kako bismo ostvarili što bolju poziciju za plej of.  Od novajlije Mirčića Vukićević očekuje pomoć u rotaciji pod košem.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker