Lokalna samouprava

Konsultacije o budžetu, investicijama i drugim važnim pitanjima

Danas su u Velikoj sali Gradske uprave održane konsultacije svih budžetskih korisnika, direktora javnih preduzeća sa čelnicima Gradske uprave sa ciljem da se analizira 2017. godina sa aspekta izvršenja budžeta, gde je podbačeno a gde je realizacija u skladu sa očekivanjima. Diskutovalo se i o investicijama i infrastrukturnim pitanjima, šta je sve realizovano i kakvi su efekti. 

Gradonačelnik Vasić sazvao je ovakav sastanak sa svim relevantnim učesnicima i budžetskim korisnicima kako bi se ispravile i određene nepravilnosti koji su uočene, a pre svega se odnose na uočen problem nerealizacije određenih projekata pre svega zbog činjenice da se Gradskoj upravi dostavljaju nedovoljno kvalitetno projekti od strane javnih preduzeća.

-Nadam se da ćemo sledeći ovakav sastanak imati za par nedelja kada ćemo imati budžet za narednu godinu u najvećoj meri skrojen. Pozivam i javnost da preko našem mejla i sajta daju svoje predloge. Direktori će morati da nam dostave detaljnije i preciznije predloge nego inače jer smo uočili da bez dobrog planiranja imamo na rashodnoj strani dosta nerealizovanih projekata a to ne bi želeli da se ponovi u narednoj godini-kazao je gradonačelnik Vasić.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker