Konkurs VŠSS za obrazovanje vaspitača, od ponedeljka počinje upis studenata u prvu godinu studija

Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Pirotu od ponedeljka 1. jula započinje sa konkursom za upis studenata u prvu godinu studija prvog stepena osnovnih strukovnih studija, program za obrazovanje vaspitača dece u predškolskim ustanovama, u trogodišnjem trajanju. Prvi konkursni rok traje od 1. do 12. jula 2019. godine.
Za upis na prvu godinu osnovnih strukovnih studija u školskoj 2019/20. godini mogu da konkurišu kandidati koji imaju završeno srednje obrazovanje u trogodišnjem i četvorogodišnjem trajanju, odnosno lica kojima je nostrifikovana diploma o završenom srednjem obrazovanju.
Prijavljivanje kandidata vršiće se od 1. do 3. jula, u vremenu od 9 do 13 časova. Provera muzičkih i govornih sklonosti i sposobnosti kandidata obavljaće se istim danima od 12 časova. Polaganje testa iz Srpskog jezika i književnosti održaće se 4. jula u 9:30 časova, a test iz Opšte kulture i informisanosti održaće se 4. jula u 11 časova. Preliminarna rang lista biće objavljena 5. jula u 12 časova, a konačna rang lista 8. jula, dok će se upis primljenih kandidata vršiti 9. i 10. jula od 9 do 13 časova.
Detaljnije informacije o uslovima upisa i potrebnoj dokumentaciji za konkurs možete videti na sajtu Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača ― http://pakadem.edu.rs/.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar