Lokalna samouprava

Kompanija Tigar AD beleži sve bolje poslovne rezultate. Drugi proizvođač gumene obuće u Evropi – treći u svetu!

Kompanija Tigar AD ovu poslovnu godinu završava uspešno uprkos veoma složenoj situaciji na globalnom tržištu,  ukupno ostvareni prihodi u prvih deset meseci su za 21 procenat veći u odnosu na isti period prošle godine, a samo prodaja gumene obuće u novembru je čak 60 posto veća u odnosu na isti mesec prošle godine, rečeno je na današnjoj svečanosti. 

Generalni direktor kompanije Zoran Mančić kazao je da danas, zahvaljujući svim zaposlenima, Tigar AD ima razloga za slavlje jer je kompanija uspela da zadrži prestižne pozicije drugog proizvođača gumene obuće u Evropi i trećeg u svetu.

Za najboljeg radnika Tigra AD ove godine proglašena je Jasmina Krstić.

Bivši generalni direktor Tigra AD Vladimir Ilić, čovek koji ima izuzetne zasluge za dobre poslovne rezultate kompanije koji se beleže poslednjih godina, kazao je da je Tigar AD u periodu stabilizacije.

-Nemam razloga da ne verujem da su godine pred nama – godine rasta i razvoja Tigra AD-kazao je Ilić, aktuelni predsednik Nadzornog odbora ove kompanije.

Načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić poželela je kompaniji Tigar AD još bolje poslovne rezultate u godinama koje su pred nama.

video TV Pirot

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker