Lokalna samouprava

Kompanija JYSK donirala Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima u Pirotu nameštaj za opremanje dnevnog boravka

Kompanija JYSK donirala je Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima u Pirotu nameštaj za opremanje dnevnog boravka.

Regionalni menadžer kompanije JYSK Miodrag Zdravković posetio je udruženje i uručio donaciju.

„Kompanija JYSK u svom radu angažovana je kroz društveno odgovorne projekte, a sa posebnom pažnjom se trudimo da pružimo svoj doprinos i na lokalnom nivou. Drago nam je da smo ovom donacijom korisnicima ustanove izmamili osmeh na lice i bar na neki način olakšali boravak u ovoj ustanovi”, istakao je Zdravković.

 

Pored toga što pruža podršku najugroženijim sugrađanima, kompanija JYSK gradu Pirotu poklanja i novu radnju.

Nakon šest meseci radova, JYSK će u Pirotu za kupce svoja vrata otvoriti u četvrtak, 16. septembra u 10 časova. Na dan otvaranja, svi kupci će na poklon dobiti besplatne reciklirane torbe za kupovinu My Blue bag, a tokom narednih sedam dana biće aktuelni brojni popusti i ponude. Prvih 100 kupaca očekuju i posebni pokloni u vidu jorgana i dušeka.

“Kada je reč o otvaranju naše prve prodavnice u ovom gradu, trudili smo se da i vizuelno bude drugačija. Poseban fokus biće na studiju dušeka i asortimanu nameštaja i dekoracija koji zauzimaju istaknutu poziciju u modernoj prodavnici uređenoj prema skandinavskom konceptu. Siguran sam da će kupci iz ovog kraja doživeti inspirativno iskustvo kupovine”,izjavio je Zdravković.

 

JYSK je međunarodni skandinavski lanac prodavnica koji prodaje sve za dom, a povodom otvaranja u Pirotu zapošljava osam novih radnika.

Nedavno je na tržištu Srbije JYSK predstavio i novi XL format prodavnice u Novom Sadu, a prodavnica u Pirotu otvara se u susret velikoj rođendanskoj kampanji povodom obeležavanja 10 godina poslovanja ove kompanije u Srbiji.

Prva prodavnica je otvorena u Danskoj 1979. godine, a danas JYSK broji više od 3.000 prodavnica i 26.500 zaposlenih u 50 država. U vlasništvu je porodice danskog trgovca Larsa Larsena, koja poseduje nekoliko kompanija sa ukupnim godišnjim prometom od 4.8 milijardi EUR. JYSK-ov promet iznosi 4.4 milijarde EUR.

Autor fotografija: Sandro Sklepić

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker