In memoriam

Komemoracija povodom tragične smrti Svetlane i Anđele Rančić: Svetlana je bila duša Pi kanala

Danas je u prostorijama Pi kanala održana komemoracija povodom tragične smrti zaposlene u ovoj medijskoj kući – Svetlane Cece Rančić. Svetlana je u Pi kanalu radila od osnivanja, bavila se veoma važnim poslovima, uglavnom iz oblasti marketinga. Komemoraciji su prisustvovale sve kolege u Pi kanalu, kolege iz svih pirotskih redakcija, predstavnici Kompanije Tigar AD i mnogi poznanici i prijatelji. 

Direktor Pi kanala Boban Nikolić kazao je okupljenima da ove godine Pi kanal obeležava značajan jubilej – 20 godina od početka rada.

-Razgovarali smo o tome kako da ga obeležimo. U podeli uloga Svetlanina je naravno bila najvažnija. Uvek je bila tu da pozove, predloži, organizuje, da potrči i reši sve probleme. Bila je pokretač, duša, motor naše televizije. Volela je neizmerno Pi kanal, bila desna ruka svakom direktoru. Još uvek ne znam kako ćemo se snaći bez nje. Kao da smo izgubili nekog svog, nekog najrođenijeg, jer se upravo tako Ceca prema svima nama odnosila, kao prema najrođenijima. Njenim odlaskom nastala je velika praznina koju ne znamo kako da popunimo-kazao je direktor Nikolić.

Nekadašnji direktor Boban Mitić kazao je da je Ceca živela za Pi kanal.

-Ja jesam formirao Pi kanal, ali ona ga je sačuvala. Svojim radom, profesionalnošću i ljudskošću uspela je da podigne, sačuva i održi kada je najteže, a da bude i radosna kada je najlepše. Imao sam bezbroj saradnika, ali osobu kao što je Ceca, još nisam upoznao-kazao je Mitić.

Svetlana Ceca Rančić i njena šesnaestogodišnja ćerka Anđela, danas su sahranjene na Novom pazarskom groblju. Sahrani je prisustvovao veliki broj Piroćanaca, rodbine, prijatelja, Anđelini školski drugari iz Gimnazije.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker