Ostale vesti

KK”Pirot” učesnik košarkaškog kampa “Basket Story” na Vlasini

KK”Pirot” je i ovoga leta sa svojim najmlađim igračima i njihovim trenerima bio učesnik “Basket Story” košarkaškog kampa na Vlasini.

Već drugu godinu za redom, od samog osnivanja košarkaškog kampa “Basket Story”, KK”Pirot” je njegov učesnik, ove godine u dve smene sa svoja dva trenera, Milanom Andonovićem i Ivicom Lakićevićem, i gotovo 40 mladih igrača. Kamp čiji je promoter reprezentativac Srbije i NBA igrač Nemanja Bjelica, osvojio je srca pirotskih košarkaških nada, koji su, zadovoljni prošlogodišnjom organizacijom, ove sezone bili najbrojniji košarkaški klub na Vlasini.

Uz čestitke organizatorima kampa, KK”Pirot” sa ponosom obaveštava košarkašku javnost da je naš pionir Vasilije Jovanović (2006.g.) dobio laskavo priznanje MVP kampa. Vasilije je iz ruku NBA asa Nemanje Bjelice dobio medalju i vaučer za besplatan boravak u kampu narednog leta. Čestitamo!

Ove godine su gotovo svi treneri KK”Pirot” bili učesnici mnogobrojnih košarkaških akcija i kampova po Srbiji, reklo bi se i sveta, počev od trenera Momčila Sandića koji je otvorio sezonu na kampu na Islandu, preko kampa za najtalentovanije mlade igrače Srbije “Karataš” na kome je radio Marko Spasić, te letnje škole košarke, zatim čuvenog kampa “Aleksandar Nikolić” na Zlatiboru gde su po običaju angažovani treneriMarko Spasić, Zoran Sotirović, Miloš Živković, Dušan lilić i trener Dinitrovgrada Bojan Jovanović. Da li će biti angažovanja naših trenera u Rusiji još nije potvrđeno.

Naravno, radi se i u Pirotu u hali Kej, po školskim salama, Omladiinskom stadionu pa sve do trenažnog rada na našem keju. Pripreme svih selekcija uskoro počinju, tako da će, nadamo se, svi iste početi spremni.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker