Foto vest

Kineski fudbaleri čestitali Piroćancima Novu godinu (foto)

Mladi kineski fudbaleri koji su proveli dva meseca u našem gradu, i dalje nose Pirot u svojim mislima i na jedan originalan i nesvakidašnji način su poželeli svim piroćancima srećnu Novu godinu. Ben, David, Kris, Stiven, Wei i Bil na svakom koraku ističu dobrodošlicu i topao prijem koji su doživeli od naših sugrađana.


– Proveli smo divno vreme u Pirotu, puno toga smo naučili, a svako od nas je sklopio mnoga prijateljstva za ceo život. Često pričamo saigračima u našem klubu o prelepoj zemlji Srbiji, a i mi sami se se vrlo često prisećamo raznih dogodovština. Čestitka i lepe želje su naš skroman način da pokažemo da smo uživali u Pirotu – rekao je Ben za naš portal.Kakvi su Vam dalji planovi i da li postoji šansa da se vratite u Pirot?

– U decembru smo u Kini osvojili dva važna turnira na kojima smo učestvovali, i imaćemo još jedan u januaru. Puno nam znači iskustvo iz Srbije i ne sumnjam da ćemo nastaviti da pobeđujemo. Znam da postoji mogućnost da se vratimo u Srbiju, i ja i moji drugovi bi voleli da se to desi, pogotovo ako bi stigli na vreme za sajam peglane kobasice, pošto smo zalihe koje smo poneli odavno pojeli – šeretski je završio Stiven.

Slične vesti

Leave a Reply

Pročitajte i:
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker