Lokalna samouprava

Kesić:Svaki dolazak u Pirot mi je uživanje

Štand Turističke organizacije Pirota posetio je i poznati promoter pirotske peglane kobasice Zoran Kesić. On je tom prilikom Pirotskim vestima kazao da mu je svaki dolazak u Pirot uživanje – hedonizam. Kesić je kazao i da će nastaviti da svuda promoviše pirotsku peglanu kobasicu i da neće odustati od toga i u buduće. Na Sajmu je prezentovana i nagrada za izuzetnu turističku destinaciju koju je nedavno dobio Pirot zahvaljujući izuzetnoj gastronomskoj ponudi.

-Predstavljam Pirot i Sajam peglane kobasice na jedino mogući način. Ja volim da uživam u životu, ja sam pragmatičan čovek, volim da uživa. Meni je svaki dolazak u Pirot uživanje, hedonizam. Meni je lepo u Pirotu jer mi on nudi uživanje u hrani, piću, dragim ljudima koje sam upoznao i koje uveliko smatram svojim prijateljima, i ja neću odsustati da budem promoter peglane kobasice, sem ako me vi ne izbacite, kazao je Kesić.

ACA_6924_resize

On je dodao da osim peglane kobasice voli i belmuž, male pirotske sarmice koje se gutaju u jednom zalogaju.

-Svake godine kad dođem u Pirot tu su vredne žene iz okoline Pirota koje spremaju svoje etno-specijalitete. To je i ukus Srbije, i miris Srbije i zalogaj Srbije koji ja svakom preporučujem da treba makar jednom u životu da proba-kazao je Kesić.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker