Sport

Kaznena ekspedicija iz Pirota – 17. uzastopni trijumf rukometašica

Pirotske rukometašice nastavile su neverovatan niz – večeras su protiv ekipe Žitorađe ostvarile 17. po redu pobedu. Ekipa Žitorađe važi za odličan tim, ali su pirotske rukometašice, iako su u prvom poluvremenu gošće imale prednost, u drugom delu meča bile superiorne i rezultatom 28:21, na poluvremenu 11:12. Igrač utakmice je Selena Tančić.

17. po redu pobednički selfi pirotskih rukometašica

Najefikasnije u pirotskom timu bile su Ivana Savić i Selena Tančić sa po šest postignutih golova, gol manje postigla je Simona Tančić, po tri gola Pešić Aleksandra i Kostić Maja, dva gola postigla je Ivana Ćirić, kao i Rančić Anđela, jedan gol postigla je Saška Antić.

Zorana Kostić, kazala je posle meča novinarima da je ekipa Žitorađe jak protivnik, nalazi se na trećem mestu tabele, ali su pirotske rukometašice još jednom pokazale da zaslužuju da se plasiraju u viši rang takmičenja.

Trener Nina Tošić kazala je novinarima da su pirotske rukometašice u prvom poluvremenu igrale pod pritiskom i možda previše respektovale protvnika, ali su u drugom poluvremenu shvatile da mogu ne samo da se nose sa protivnikom, već i da su bolje od njega. 

-Ovo je jedan od ozbiljnijih konkurenata koji su, kao i mi, u startu najavljivale borbu za viši rang. Na kraju je ipak došao kvalitet do izražaja tako da su naše rukometašice ostvarile 17. uzastopnu pobedu i napravile 17. pobednički selfi-kazala je Tošićeva novinarima. 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker