Politika

Karićev PSS:Bićemo druga stranka!

Visoki funkcioner PSS Bogoljub Karić, Persa Minović, izjavila je na skupu te stranke-pokreta u Pirotu, da će ovaj pokret nakon narednih izbora biti drugi po veličini odmah iza neprikosnovene SNS.

Na  sastanku Okružnog odbora u proširenom sastavu, Minovićeva je konstatovakla da Bogoljub Karić, posle povratka iz izgnanstva, nije odustao od politike i da je zaiteresovan za  ekonomski razvoj Srbije u koju želi da investira.

-Bogoljuba pre svega interesuje građevinarstvo, poljoprivreda, tehnološki parkovi  i mediji i ceo program PSS je na tome zasnovan. Kao građevinac se dokazao u celoj istočnoj Evropi i azijskim zemljama i u narednih nekoliko godina u Srbiji bi mogao da zaposli bar 100.000 radnika, ali i da sam kreditira kupovinu i izgradnju stanova za mlade, a cena bi bila  najviše 500 evra po kvadratu.

Kada je reč o poljoprivredi, država bi mogla i naše  poljoprivrednike da pomaže kao što daje subvencije strancima sa bar 10.000 evra po domaćinstvu. Obezbedila bi otkup i izvoz, svih količina proizvedene hrane na rusko tržište. Tehnološki parkovi bi bili velika šansa za mlade “it” stručnjake naše zemlje, a kad je reč o medijima, od septembra startuje BKTV, koja će se baviti tematskim celinama iz ekonomije. Kupljena je najsavremenika oprema, za urednika  imenovan Miodrag Popov, a prostorije će biti u cebtru Beograda-rekla je pored ostalog Persa Minović i konstatovala da će PSS pre svega voditi računa o ljudima koji su mu u proteklih deset i više godina bili lojalni. Shodno tome u Karićevim preduzećima  zapošljavaće svoje kadrove.

Milorad Pejić predsednik Okružnog odbora PSS je rekao sda su se odbori na području Pirotskog okruga aktivirali i da shodno tome na nekim narednim izborima očekuju uspeh. Na istom skupu potpisivane su i pristupnice.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker