Gradska hronika

Karavan sreće Fondacije “Novak Đoković” obradovao predškolce u Beloj Palanci, Pirotu i Dimitrovgradu

Uoči predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika Fondacija “Novak Đoković” pripremila je vredne poklone za decu predškolskog uzrasta čije su porodice u stanju socijalne potrebe. Naime, u 12 gradova u Srbiji podeliće ukupno 277 paketića mališanima. Karavan sreće Fondacije “Novak Đoković”, na veliku radost predškolaca, stigao je u Belu Palanku, Pirot i Dimitrovgrad.

grad pirot sa sarlaha

Jelena Đoković, globalni direktor Fondacije “Novak Đoković”, kaže da svake godine sa svojim partnerima deli paketiće deci. Ovog puta, zbog epidemiološke situacije, izostala je uobičajena balska atmosfera, ali i druženje na trgovima sa decom ima svoju draž i idilu.

Direktorka PU “Dragica Lalović” u Beloj Palanci, Jelena Živković, kaže da je ova poseta predstavnika Fondacije od velikog značaja za Ustanovu s obzirom da je ovo početak saradnje sa naznakama da se nastavi. Mališanima je podeljeno 16 paketića. Saradnju sa Fondacijom “Novak Đoković” uspostavila je i PU “Čika Jova Zmaj” iz Pirota. Direktorka, Olivera Vukovojac, takođe, očekuje nastavak saradnje i na nekim drugim projektima. Za decu čije su porodice korisnici socijalne pomoći obezbeđeno je 19 paketića. Karavan sreće stigao je i u Dimitrovgrad podelivši 21 paketić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker