Gradska hronika

Karavan bezbednosti saobraćaja – Promoter Agencije za bezbednost saobraćaja Slaviša Savić o svom iskustvu koje može spasisti nečiji život

Pirot je peti grad u Srbiji u kom je održan Karavan bezbednosti saobraćajaPrvog dana Karavana, održan je javni čas o bezbednosti saobraćaja na putevima, simulacije postupanja hitnih službi posle saobraćajne nezgode, a za najmlađe je održana i radionica Pačljivko. Drugog dana promoter Agencije za bezbednost saobraćaja Slaviša Savić, sa prisutnima je podelio svoja iskustva o pravilima ponašanja u saobraćaju jer je sa 18 godina zbog prebrze vožnje i saobraćajne nezgode završio u invalidskim kolicima. Svako iskustvo i bar jedan spasen život mnogo znači, dodaje Savić.

 

Nastupio je i hor pirotske Gimnazije. Održana je pozoriša predstava ”Minut” ansambla Kruševačkog pozorišta. Karavan bezbednosti saobraćaja organizuju Uprava saobraćajne policije MUP-a, a partneri su Agencija za bezbednost saobraćaja, Auto moto savez Srbije, Crveni krst, Nacionalna vozačka akademija (NAVAK) i lokalna samouprava Pirota.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker