Ljudi velikog srca

Kao u bajkama: Pripadnici Gorske službe spasavanja “prerušeni” u Deda Mraza spustili se sa krova bolnice i doneli paketiće deci na Dečjem odeljenju

Mališani koji se leče na Dečjem odeljenju pirotske Opšte bolnice, danas su imali nesvakidašnje iskustvo, naime, paketiće su im doneli pripadnici Gorske službe spasavanja iz Niša i to nakon što su se konopcima spustili sa petog sprata na treći sprat, gde se nalazi i Dečje odeljenje.

Kako je danas novinarima kazao direktor Opšte bolnice Pirot dr Goran Petrović, ova akcija realizovana je zahvaljujući kompaniji Fazi iz Niša, koja je obezbedila paketiće, i naravno, uz pomoć pripadnica GSS-a.

-Želim da se zahvalim firmi Fazi i GSS-u iz Niša, čiji su pripadnici konopcima sišli sa petog sprata, potkrovlja, do trećeg sprata, gde se nalazi Dečje odeljenje na kome se trenutno leči devetoro mališana. Trenutno imamo devetoro dece, sva deca su dobila paketiće, a ostaće i desetak paketića za decu koja tek budu došla-kazao je direktor Petrović.

sOlga Petrović, menadžer ljudskih resursa u firmi Fazi iz Niša, kazala je da će se ova akcija realizovati u još nekoliko gradova u ovom delu Srbije. Sledi Prokuplje, Kruševac, Leskovac, Vranje, Niš, Aleksinac. Drago nam je  da na ovaj način možemo da ulepšamo praznike mališanima-poručila je Petrovićeva.

Pavle Đorđević, iz GSS-a, kazao je da je njegovim kolegama ogromna čast da učestvuju u ovakvim akcijama.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker