Ostale vesti

Kampanja MUP-a: “Matura 2019”

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije pokrenulo je u saradnji sa Fakultetom dramske umetnosti kampanju pod nazivom “Matura 2019” u okviru koje će Pirotske vesti narednih dana objaviti spotove sa poznatim glumcima, pevačima i drugim poznatim ličnostima koje apeluju na maturante da izbegavaju prekomernu upotrebu alkohola a sve u cilju njihove i opšte bezbednosti. 

Kampanja ima za svrhu preventivno delovanje u cilju smanjenja stope negativnih pojava koje su u vezi sa krajem školske godine i proslave maturskih večeri. Cilj je da se skrene pažnja javnosti, pogotovo ciljnoj grupi koju predstavljaju svršeni srednješkolci-maturanti da na proslavama maturskih večeri ne izlažu sebe i druge opasnostima koje su uzrokovane upotrebom alkohola i narkotika. Spot je realizovan u saradnji Ministarstva unutrašnjih poslova i Fakulteta dramskih umetnosti.

Predviđeno je emitovanje dva spota istog sadržaja i poruke, ali sa različitim akterima, što znači da se naizmenično emituju u različitim blokovima.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker