Gradska hronika

Jutros preminuo jedan od radnika koji je bio na lečenju u Nemačkoj

Saopštenje kompanije Tigar tyres:

Sa velikim žaljenjem kompanija  Tigar Tyres  obaveštava javnost da je naš radnik Dragan Sokolović preminuo od povreda zadobijenih u nesreći koja se dogodila 23.aprila u Valjari.

Prema saznanjima koje smo dobili od SOS International, stručni tim Univerzitetske klinike u Bohumu saopštio je da je u nedelju u 03 h ujutru, Dragan Sokolović, rođen 09.01.1972. god, radnik Održavanja u Valjari, podlegao povredama.

Naš zaposleni Dragan Sokolović je stradao  usled dužeg udisanja vrelih gasova  koji su izazvali unutrašnje povrede pluća. Tim specijalista u Nemačkoj je učinio sve što je medicinski moguće u jednoj od najmodernijih ustanova za lečenje opekotina u ovom delu sveta.

Nažalost, opekotine su takva vrsta povreda da se neželjene posledice i komplikacije javljaju tek nakon nekoliko dana. Neželjene posledice koje su se desile kod Dragana Sokolovića nije bilo moguće sanirati.

Ostala dvojica povredjenih radnika Dejan Mladenović i Miodrag Panić su za sada u nepromenjenom stanju i lekari u Nemačkoj vode borbu za stabilizaciju njihovog zdravstvenog stanja.

Od trojice kolega koji su smešteni u Opštoj bolnici u Pirotu, Nebojša Jovanović je juče pušten na kućno lečenje.

Ostala dvojica naših kolega Saša Veljković i Boban Blagojević su u stabilnom stanju.  Saša će najverovatnije u ponedeljak biti pušten kući, a Boban će zbog  povreda šaka u ponedeljak biti upućen na konsultacije u Niš, na Kliniku za rekonstruktivnu hirurgiju.

Kompanija Tigar Tyres izražava iskreno i najdublje žaljenje zbog  gubitka našeg kolege i pružiće  svu neophodnu pomoć i podršku porodici nastradalog kolege.

Slične vesti

3 Comments

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker