Oglasi

JUL U PULS-U: Najbolji letnji šoping i provod  za decu i odrasle!

Bezbrižni julski dani u PULS Shopping Park-u obećavaju dobru zabavu i vreli šoping. Sve posetioce pirotskog ritejl parka čekaju nove kolekcije i letnji trendovi, kao i super-provod za najmlađe.

Mesec će obeležiti pulsiranje u ritmu raspusta, a sve počinje od 9. do 10. jula u PULS Shopping Park-u kada će mališani moći da se zabave, ali i da nauče zanimljive veštine. Oba dana će u popodnevnim časovima, od 17h do 20h, biti organizovane edukativne i kreativne radionice sa puno igre i smeha.

Tokom vikenda 23-24. jul, u popodnevnim časovima, PULS će biti domaćin dečije pozorišne predstave na otvorenom. Uz brojne šarene rekvizite i interakciju sa publikom, glumci će uključiti mališane u veseli svet mašte.

Dok najmlađi stvaraju letnje uspomene koje će prepričavati narednih meseci, PULS Shopping Park, kao i do sada, sprema bogatu ponudu za sve posetioce. Uz veliki izbor letnjih kolekcija za omiljenu sezonu godišnjih odmora i školskog raspusta, tu su i posebne akcije koje su pripremili popularni modni i sportski brendovi odeće i obuće, dečije garderobe i igračaka, kozmetike, tehnike…

Leto ne bi bilo potpuno bez zanimljivih i vrednih konkursa na PULS-ovim društvenim mrežama. Svake subote ritejl park će obradovati najkreativnije pratioce na Instagramu vaučerom u vrednosti od 3.000 rsd. Takođe, one koji više prate dešavanja na Fejsbuku, čekaju konkursi koji maštovitima mogu doneti po 4.000 rsd.

Sve informacije o aktuelnim dešavanjima u ritejl parku su uvek na sajtu ili Instagram i Facebook profilima PULS-a.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker