Gradska hronika

Juče samo u periodu od 8 do 15 sati – čak 94 prekršaja – prekoračenja dozvoljene brzine

Samo u toku jučerašnjeg dana, u vremenu od 8,00 do 15,00 sati, na području policijske uprave Pirot je procesuirano 94 prekršaja prekoračenja prosečne brzine kretanja vozila. 

Policijska uprava u Pirotu obaveštava građane da se u utorak 20.12.2022 godine na teritoriji PU Pirot dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko vozilo i bicikl, kojom prilikom je vozač bicikla zadobio lake telesne povrede. 

Obaveštavamo građane da Ministarstvo unutrašnjih poslova pored merenja trenutne brzine kretanja vozila vrši i kontrolu prosečne brzine kretanja vozila, najčešće na državnim putevima 1A reda. Otkrivanje ovih prekršaja vrši se u saradnji sa policijskim službenicima Uprave saobraćajne policije u Direkciji policije neposrednim praćenjem prekoračenja brzine kretanja vozila na portalima. Samo u toku jučerašnjeg dana, u vremenu od 8,00 do 15,00, na području policijske uprave Pirot je procesuirano 94 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila. Apelujemo na vozače svih motornih vozila da poštuju propisana ograničenja brzine
kretanja vozila na svim putevima.
Svi putevi na teritoriji PU Pirot su prohodni i saobraćaj se odvija nesmetano. Na svim putnim pravcima vidljivost je dobra.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker