Intervju

Jovana Milošević: Pirot je grad sa dušom, istorijom, jedinstven po svemu (VIDEO)

Najpoznatija pirotska snajka iz sveta šou biznisa – Jovana Milošević ex Jeremić rado dolazi u rodni grad supruga Vojislava Miloševića. Jovana i Vojislav govorili su za Pirotske vesti o Pirotu, projektima koji su pred njima, posebno pred Jovanom, ali i porodici, koja je, kako kažu Jovana i Vojislav, ključ i uslov za uspeh na svim poljima. 

Kako kaže Jovana, iako je mali grad, Pirot je definitivno grad sa dušom.

-Uvek volim da dođem u Pirot. Pirot ima dušu, ima istoriju, a to je vrlo bitno za jedan grad. Ima dobru i specifičnu hranu i nekako u Pirot kad dođeš tebi je sve jedinstveno. Od toga što ćeš da odeš u juvelirnicu i da kupiš jedinstven sat, koji nemaš da kupiš u Beogradu. Imaš satove velikih brendova koji koštaju nekoliko hiljada evra, ali ja ne volim serijske stvari, volim jedinstvene stvari koje nemaju svi, a sve to možeš da nađeš u Pirotu-kaže Jovana za Pirotske vesti.

Jovana Jeremić: Majčinska uloga dala mi je novu energiju za velike projekte koji slede već od Nove godine

Jovana kaže da joj je nova majčinska uloga dala još veći podstrek za nove projekte koji je očekuju od Nove godine.

-Moj novi projekat je klasičan talk-show. Nešto slično sam već radila, ali sada će to biti dosta ozbiljnije, pisan je za mene i moja “Happy TV” zaista puno nade ulaže u taj projekat. Gostovaće poznati glumci, pevači, poznati političari. Imaćemo od dnevnih tema, preko društvenih, ozbiljnih i socioloških tema, do onih tema koje su fenomenološke prirode i strukture. Biće zaista dobri – jaki gosti, istaknuti intelektualci, što i karakteriše moj rad-kaže Jovana za Pirotske vesti.

Pogledajte i kompletan razgovor u narednom videu:

Slične vesti

3 Comments

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker