Obrazovanje

Još jedna uspešna generacija maturanata Ekonomske škole Pirot

Danas je u holu Ekonomske škole Pirot upiličena dodela diploma, nagrada i pohvala 64. generaciji maturanata ove škole. Prethodne godine školovanja u mnogome su bile pune izazova sa kojima se ova generacija, visprena i energična, uspešno suočavala i izborila. Na današnjoj svečanosti su knjigama nagrađeni odlični učenici, dodeljene su Vukove diplome, diplome i nagrade za postignute rezultate na republičkim takmičenjima i pohvalnice za redovno pohađanje nastave, vannastavne i sportske aktivnosti.

Posebno je istaknut uspeh učenika struke Lare Dončić, Tamare Stamenković, Tijane Gerov, Valentine Milošević I Mile Mančić, a titulu učenika generacije ponela je Katarina Pešić. Dodeli diploma prisustvovali su i predstavnici OTP banke koji su svojim poklonima ukazali poštovanje i podršku najboljim učenicima škole.

Ovo je bila i prilika da se skromnim nagradama učini osvrt na rad profesora mentora čiji su učenici u ovoj školskoj godini postigli uspehe na republičkim takmičenjima. Uz mnogo aplauza, čestitanja i nebrojeno lepih želja za sve buduće korake maturanata, predmetni profesori, odeljenjske starešine i direktor ispratile su generaciju 2022/2023. koja će biti upamćena po optimizmu, životnoj vedrini i čovekoljublju.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker