Oglasi

JOŠ JEDNA USPEŠNA AKCIJA: Ne postoji bolji ambijent za gledanje Lige šampiona!

Piće, klopa, veliko društvo i najveće kvote. Sve to na jednom mestu!

Kao i za prethodno kolo Lige šampiona i sinoć je vladala sjajna atmosfera u Mozzartovim lokalima. Uplatna mesta su bila puna nasmejanih lica ljubitelja fudbala, koji su pratili mečeve u Lilu i Torinu.

Ko god je predvideo iznenađenje na utakmici Juvenusa i Viljareala sinoć je trljao ruke. Žuta podmornica je u finišu meča ispalila tri torpeda u mrežu Stare dame i potopila njene snove o Evropskoj tituli, makar do sledeće sezone. Na severu Francuske očekivanih 1:2 za Plavce, koji su se rutinski plasirali u četvrtfinale najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

Bez obzira na rezultate utakmica, naši igrači su se nezaboravno proveli u Pirotu i Nišu. Osvežavajuće piće po izboru uvek je bilo na dohvat ruke, a priču je upotpunila i veoma ukusna klopa. Akcija je uspešno prošla i u ostalim gradovima. Kladionice u Beogradu, Subotici i Novom Sadu vrvele su od posetilaca, a ništa manje zabavno nije bilo ni u Užicu.

Ovakva organizacija čeka te i ubuduće u našim lokalima. Poseti nas sa ekipom, iskoristi najbolje kvote u regionu, uživaj u sjajnom ambijentu i vrati se kući pun utisaka i pozitivne energije. Dođi i uveri se. Budi pobednik!

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker