Sport

Još jedna ubedljiva pobeda rukometašica Pirota

Rukomet – žene: Prva liga “Istok”

Bor: Sportski centar Bor, nedelja 19 časova.

ŽRK “Bor – RTB 2” – ŽRK “Pirot” 28:41 (13:21)

ŽRK “Pirot”: Sara Antić, Mila Potić, Ivana Savić, Jelena Stojanović, Ivana Ćirić, Selena Tančić, Simona Tančić(K), Anja Spasić, Anita Drinić, Zorana Kostić.

Svoju apsolutnu dominaciju u prvenstvu Prve lige “Istok” rukometašice Pirota potvrdile su ubedljivom pobedom protiv mlade ekipe Bora. Pobeda nije bila u pitanju ni jednog trenutka kaže, trener Piroćanki, Nina Tošić, ali je ovo bila više prilika da se posveti pažnja taktici i posebnoj pripremi ekipe pred predstojeće razigravanje za plasman u viši rang.

“Naravno, ni jednog trenutka nismo potcenile protivnika. Nije nam bio cilj da u pojedinačnim akcijama dominiramo i da se igračice nadmeću koja će dati više golova. Bile smo sigurne u pobedu i pokušala sam više da radimo na taktičkom uigravanju, napravila sam izmene pozicija pojedinih igračica i pružila šansu mlađim. Imamo još dva kola do kraja. U subotu igramo sa Hajduk Veljkom, a onda susret sa Naisom, jednom odličnom ekipom. Možda će to biti i naša poslednja prava  “provera” pre nego počne razigravanje”- rekla je Tošićeva.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker