Gradska hronika

Još jedna šansa za sticanje dragocenih znanja

Do sredine februara svi nezaposleni koji kroz prekvalifikaciju za veoma tražena zanimanja – CNC operatere i varioce, zahvaljujući projektu Udruženja Osveženje i ZIP centra mogu da izvrše prekvalifikaciju za pomenuta zanimanja koja su veoma tražena na tržištu radne snage. 

-Za zanimanje CNC operater imamo 14 mesta za mlade nezaposlene a u projektu učestvuju kompanije D-company, JLB Soulier, SZUTR Stojanović i Kamenorezačka radnja Mijić Božidar. Za varioce imamo 12 mesta za kandidate koji dragocena radna iskustva mogu da stiču u kompanijama “Stojanović”, D-company i Varmont. Ovaj metod obuke se pokazao veoma dobrim pa smo tako u prvom krugu imali situaciju da je preko 50 procenata kandidata, nakon uspešno obavljene obuke zasnovalo radni odnos u kompanijama u kojima su i učili konkretne zanate-kazala je Zlatkova.

Svi zainteresovani za ove programe mogu se javiti lično u Job info centru u Bogojavljanskoj ulici broj 3, ili da se informišu na broj telefona 501-820. U Job info centru svi zainteresovani kandidati dobiće podršku i prilikom pisanja CV-ja kao i pripremu za razgovor sa poslodavcem koji je deo procesa selekcije.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker