Obrazovanje

Još jedan veliki uspeh učenika Muzičke škole “Dr Dragutin Gostuški” Pirot

Na Međunarodnom takmičenju “Muzički otisak ” održanom u Vrnjačkoj Banji, 16. aprila ove godine, učenici Muzičke škole “Dr Dragutin Gostuški” iz Pirota postigli su izuzetne rezultate. Učenica Anđela Đorić iz klase, profesorke, Natali Vidanović osvojila je prvu nagradu, učenica Senka Panajotović iz klase, profesorke, Irene Vezenković osvojila je prvu nagradu, učenica Nevena Vacić, takođe, iz klase Irene Vezenković osvojila je prvu nagradu. U kategoriji klavirski duo učenice Mileva Rizov i Nađa Dimitrov i učenice Mila Nikolov i Danica Arsov iz klase, profesorke, Miljane Antanasijević osvojile su drugu nagradu. Učenica, izdvojenog odeljenja u Babušnici, Bojana Pejčić, iz klase Jovana Aškovića osvojila je drugu nagradu, a učenici izdvojenog odeljenja u Dimitrovgradu Veljko Stojanov i Stefan Kocić iz klase Saše Aleksića osvojili su drugu nagradu.

Takođe , na Festivalu “Virtus Piano “, održanom u Leskovcu 19. aprila, u organizaciji Muzičke škole “Stanislav Vinički” iz Leskovca, učenik Lazar Cvetković, iz klase Natali Vidanović, osvojio je prvu nagradu. Aleksa Jovanović, iz klase Miljane Antanasijević, i učenik Nikolaj Georgiev, iz klase Saše Aleksića, osvojili su prvu nagradu. Učenice prvog razreda Julija Petrović, klasa Irena Vezenković, Lana Osmanović,iz klase Natali Vidanović, i vanredna učenica Gergana Aleksandrova Delčeva, iz klase Natali Vidanović osvojile su druge nagrade.

Učenici drugog razreda postigli su sledeće rezultate – Petra Tošić, u klasi Nenada Jankovića osvojila je prvu nagradu, Mlađan Stojanović, iz klase Natali Vidanović, drugu nagradu, Bogdan Ćirić, iz klase Irene Vezenković, osvojio je drugu nagradu i Nikolina Petrov, iz klase Saše Aleksića, takođe drugu nagradu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker