Sport

Još jedan izazov za košarkašice “Gimnazijalca”, dolazi “Vršac”

Košarkašice seniorske ekipe “Gimnazijalac Tigar” večeras u Hali “Kej” dočekuju “Vršac”, jednog od kandidata za sam vrh tabele Druge ženske lige Srbije. Kako nam je rekao Vladica Ranđelov, trener ŽKK “Gimnazijalac Tigar”, Vršac je jedna od pet ekipa koje se bore za najviši plasman, odnosno prva dva mesta, i ulazak u viši rang takmičenja. Reč je o veoma jakoj ekipi koja do sada ima dvanaest pobeda i tri poraza.

” Ekipa “Vršca” nam je dobro poznata. Nalazi se u vrhu tabele, odnosno deli prvo mesto sa ekipom “Topolčanka”, a za njima su ekipe iz Prijepolja, “Karaburma” iz Beograda i “Proleter” iz Zrenjanina. Ove subote “Vršac” je izgubio u Prijepolju, i sada se vidi koliko je naša pobeda u Prijepolju bila značajna za nas. Igraćemo onako kako se spremamo na treningu i nastojaćemo da realizujemo naš dogovor i pripreme za ovu utakmicu. Protivnik jeste kvalitetan, bitno je da moje košarkašice nastave da igraju kao do sada, borbeno, odgovorno i sa dosta trčanja. Bićemo zadovoljni kakav god da je rezultat na kraju”- izjavio je Vladica Ranđelov.

Trener naših košarkašica je dodao da je najveća snaga “Gimnazijalca” u timskoj igri. Sve igračice koje su na terenu daju maksimalan doprinos. Ono što je važno, nema bolesnih i povređenih košarkašica, i večerašnji meč će biti pravo sportsko, veliko, nadmetanje za bodove.

Utakmica se igra u Hali “Kej” od 19 časova.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker