Jerma Outdoor festival – Sve spremno za neponovljivu avanturu u kanjonu Jerme!

Sve je spremno za ovogodišnji Avanturistički Outdoor festival Jerma na kome će ljubitelji prirode i avanturisti svih uzrasta moći da uživaju u velikom broju programa, brojnim aktivnostima i pustolovinama u neponovljivom kanjonu reke Jerme. 

-Provedite tople letnje dane u osvežavajućem kanjonu reke Jerme. Avanturistički Outdoor festival Jerma vam priprema brojne outdoor, kulturne i eko aktivnosti. Rezervišite dane od 14. do 18. avgusta 2019. za pustolovinu, druženje sa prijateljima i porodicom. Poseban deo programa sa avanturističkom trkom pripremamo za aktivne porodice i decu.


Budite (se) prirodni! Više informacija o programu i načinu prijave: www.neat-serbia.com – poručuju iz Avanturističke mreže, organizatora ovog jedinstvenog događaja.

Dugoočekivani Outdoor festival Jerma ponovo u kanjonu reke Jerme od 14. do 18. avgusta 2019.
Čekaju vas stare dobre avanture, prošarane novim izazovima, stazama i predelima. Odabrana ekipa vodiča i instruktora spremna je da vam pokaže kanjon i okolne planine (Greben, Vlaška i planina Ruj), a na vama je da odlučite koje aktivnosti će obeležiti vaše aktivno leto za pamćenje:
* planinarenje,
* sportsko penjanje na prirodnoj i veštačkoj steni,
* planinsko trčanje,
* planinski biciklizam,
* divlje pećinarenje,
* kampovanje,
* joga,
* slackline,
* umetničke radionice,
* bioskop na otvorenom itd..
* PROGRAMI ZA DECU – Posebne avanturice pripremamo za najmladje i najhrabrije avanturiste koji će pored kreativnih aktivnosti u kampu krenuti na možda svoje prvo planinarenje, penjanje ili će zaviriti u pećinu. Ono što će jedva dočekati to je skakanje u blatu i prelazak preko prepreka do cilja na AVANTURISTIČKOJ TRCI koja ih očekuje u selu Vlasi.

Pogledajte detaljne informacije o programu: http://neat-serbia.com/outdoor-fest/program-avantura/

KAMP I BAZA FESTIVALA
Na prvom Outdoor festivalu potvrdili smo da je dvorište osnovne škole u selu Trnski Odorovci savršeno mesto za kampovanje i bazu festivala, te lokaciju nećemo menjati.

VIDEO *Pogledajte kako je bilo na prvom festivalu, 2017. godine: https://vimeo.com/246931931
MEDIJI su ovako pisali o događaju koji je oduševio avanturiste: http://neat-serbia.com/o-nama/mediji-o-nama/

KOTIZACIJE:
Kotizacija za učešće na festivalu iznosi 6.000 din + 500 din za sve koji nisu članovi udruženja Avanturistička mreža. Iznos kotizacije za decu je 500 din – godišnja članarina ukoliko nisu članovi udruženja. Na festivalu mogu učestvovati samo članovi udruženja Avanturistička mreža. Detaljnije na sledećem linku: http://neat-serbia.com/outdoor-fest/prijavite-se/

PRIJAVE:

Prijave su otvorene od 15.aprila do 01.avgusta. Nakon zatvaranja prijava se ne možete prijaviti. Više informacija o načinu prijave potražite na sledećem linku: http://neat-serbia.com/outdoor-fest/prijavite-se/

Fotografije Predrag Vujnović/Avanturistička mreža

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar