Oglasi

Jedan od najvećih prevodilačkih centara u zemlji dostupan i Piroćancima

Jedan od najvećih prevodilačkih centara u zemlji u kome je zastupljeno čak 35 svetskih jezika dostupan je i Piroćancima, u prostorijama Akademije Oxford u Pirotu, u strogom centru grada, u Ulici Knjaza Miloša 40, iznad Slatke kuće. Usluge Prevodilačkog centra Akademije Oxford, osim podrazumevanog kvaliteta, važe i za veoma pristupačne. Takođe, osim prevođenja sa i na 35 svetskih jezika, dostupne su i usluge sudskog tumača. Na sledećoj web adresi možete videti kompletan spisak jezika, ali i kalkulator na osnovu koga možete izračunati okvirnu cenu prevoda.

 

Pored širokih mogućnosti učenja svih stranih jezika, Akademija Oxford obezbeđuje Vam i usluge prevođenja svih tipova tekstova, na i sa gotovo svih stranih jezika, a u skladu sa Vašim zahtevima.

Usko smo specijalizovani za prevođenje u oba smera i to za preko čak 35 svetskih jezika. Ono što našu ponudu izdvaja u odnosu na druge su najpristupačnije cene na tržištu, a u šta se možete uveriti i sami, ako nas kontaktirate. Samo imajte na umu da najniže cene u regionu nikako nisu odraz nekvaliteta, već isključivo, razumevanje naše kuće kada je ekonomska situacija zemlje u kojoj živimo u pitanju.

 

Posebno smo ponosni na činjenicu da svi naši klijenti kojima je potreban prevod tekstova ili dokumenata za određeni jezik, kod nas mogu dobiti ne samo već pomenut, dvosmerni prevod, to jest prevod sa srpskog na neki strani jezik i obrnuto, već i prevod sa jednog stranog jezika na drugi, koji je isto strani-poručuju iz Akademije Oxford u Pirotu.

Sve informacije možete dobiti OVDE.

Knjaza Miloša 40, 18300 Pirot

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de