Oglasi

Jedan od lidera na srpskom tržištu prodaje auto delova – Gazelakomerc, počela sa radom i u Pirotu

Jedan od lidera na srpskom tržištu auto delova – kompanija Gazelakomerc počela je sa radom i u Pirotu! Na adresi Nikole Pašića 252, preko puta proizvodnog pogona kompanije Tigar, možete naći veliki asortiman najkvalitetnijih delova renomiranih svetskih proizvođača za sve vrste i tipove automobila. U skladu sa standardnim načinom rada kompanije, Poslovna Jedinica Pirot ima osiguran sopstveni parking za maloprodajne kupce kao i dostavu za sve profesionalne kupce iz regiona!

gazela komerc pirot

Sve informacije o asortimanu i drugim detaljima možete dobiti na broj telefona 010 / 215 0156 ili posetom samoj lokaciji na adresi Nikole Pašića 252.

gazela komerc pirot

O kompaniji Gazelakomerc

Gazelakomerc d.o.o. je preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu, bavi se uvozom i distribucijom auto delova. Počela je sa radom 1992. godine.

Danas, Gazelakomerc d.o.o. je jedan od lidera na srpskom tržištu u prodaji auto delova i posluje sa preko 80 najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih robnih marki.

Od 2019. Gazelakomerc d.o.o. je punopravni član internacionalne grupacije „NEXUS“.

Prodaja se obavlja u 19 poslovnih jedinica uz tendenciju daljeg širenja distributivne mreže.

Profesionalni tim GAZELAKOMERC d.o.o. je posvećen snabdevanju tržišta najkvalitetnijim rezervnim delovima za motorna vozila u cilju poboljšanja bezbednosti saobraćaja i dugotrajnosti vozila.

gazelakomerc u pirotu

Direkcija firme je smeštena na Zvezdari, gde se nalazi i centralni magacin, veleprodaja, maloprodaja i servis. Pored pet beogradskih poslovnih jedinica koje se nalaze u Zemunu, Borči, Rakovici, Banovom Brdu i Zvezdari, GAZELAKOMERC d.o.o. ima svoje ekspoziture i u Novom Sadu, Veterniku, Zrenjaninu, Čačku, Šapcu, Nišu, Pančevu, Valjevu, Jagodini, Zaječaru, Požarevcu, Kruševcu i Pirotu.

PR tekst

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker