Lokalna samouprava

JAVNI POZIV za  izbor stambenih zajednica – kandidata za energetsku sanaciju stambenih i stambeno – poslovnih zgrada priključenih na sistem daljinskog grejanja na teritoriji Grada Pirota

Gradska uprava Pirot je obajvila  JAVNI POZIV za  izbor stambenih zajednica – kandidata za energetsku sanaciju stambenih i stambeno – poslovnih zgrada priključenih na sistem daljinskog grejanja na teritoriji Grada Pirota. Predmet Javnog poziva je izbor stambenih zajednica – kandidata za energetsku sanaciju stambenih i stambeno-poslovnih zgrada koje su priključene na sistem daljinskog grejanja. Poziv je otvoren 30 dana od dana objavljivanja.

U toku je  Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Pirota za 2023. godinu. Uvidom u pristigle prijave, utvrđeno je da je iznos traženih sredstava premašio visinu iznosa od 34.000.000 RSD a koliko je opredeljeno Javnim pozivom. U  skladu sa uputstvom Ministarstva rudarstva i enrgetike, privremeno je stopiran prijem prijava građana.

Nakon ocenjivanja i donošenja Rešenja po podnetim prijavama, biće utvrđeno da li je će biti preostalih sredstva za subvencije.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker