Obrazovanje

IZUZETNI REZULTATI UČENIKA GIMNAZIJE PIROT SA OKRUŽNOG TAKMIČENjA KNjIŽEVNA OLIMPIJADA

U nedelju, 20. marta, u Gimnaziji Pirot je održano Okružno takmičenje Književna olimpijada za učenike svih razreda srednjih škola iz Okruga. Učenici Gimnazije Pirot su ostvarili zapažene rezultate, plasiravši se u velikom broju za dalji nivo takmičenja. Čak četrnaestoro pirotskih gimnazijalaca, iz svih razreda, ostvarilo je zapažene rezultate i plasman na republički nivo takmičenja.

U prvom razredu na republički nivo takmičenja plasirale su se učenice: Jana Jelenković, Natalija Petrović, Katarina Tošić, Anja Petrović, Anđela Božilović, Vladana Blagojević, Jelena Spasić, Anđela Janićijev, Minja Penčić. Mentor ovih učenika je profesorka srpskog jezika i književnosti Biserka Kostić.

U drugom razredu na republički nivo takmičenja plasirala se učenica Marija Manić. Mentor ove učenice je profesorka srpskog jezika i književnosti Jasmina Manić.

U trećem razredu na republički nivo takmičenja plasirala se učenica Marika Pešić. Mentor ove učenice je profesorka srpskog jezika i književnosti dr Suzana Jovanović.

U četvrtom razredu na republički nivo takmičenja plasirale su se tri učenice: Lana Spasić, Neda Kostić i Una Antić. Mentor ovih učenica je profesorka srpskog jezika i književnosti Branka Tanović Savić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker