Lokalna samouprava

Izgradnja gasovoda u Pirotu od juče na javnom uvidu!

Javni uvid Nacrta plana detaljne regulacije za izgradnju distributivnog sistema prirodnog gasa na teritoriji grada Pirota sa Izveštajem o strateškoj proceni, održaće se u trajanju od 30 dana u periodu od 20.05.2024. godine do 18.06.2024. godine, u prostorijama Gradske uprave Pirot i JP za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta Pirot.

Za vreme trajanja javnog uvida sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu dobiti informacije o opštim ciljevima i svrsi izrade Plana i mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine. Javni uvid Nacrta plana detaljne regulacije za izgradnju distributivnog sistema prirodnog gasa na teritoriji grada Pirota sa Izveštajem o strateškoj proceni, obaviće se u prostorijama Gradske uprave Pirot – u zgradi Doma kulture na drugom spratu u Odeljenju za urbanizam, stambeno – komunalne poslove, građevinarstvo i inspekcijske poslove, u prostorijama JP za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta Pirot i biće postavljen na internet stranicama Grada Pirota www.pirot.rs i obrađivača www.jpplanpirot.rs.

Primedbe i sugestije u toku javnog uvida Nacrta plana detaljne regulacije za izgradnju distributivnog sistema prirodnog gasa na teritoriji grada Pirota sa Izveštajem o strateškoj proceni, mogu se predati u pisanom obliku u Jedinstvenom upravnom mestu zgrade Gradske uprave Pirot, na šalteru broj 3, kao i elektronskim putem na adresi [email protected], Odeljenju za urbanizam, stambeno – komunalne poslove, građevinarstvo i inspekcijske poslove Gradske uprave Pirot. Sva pravna i fizička lica koja su u vreme trajanja javnog uvida podnela primedbe na Nacrt plana detaljne regulacije za izgradnju distributivnog sistema prirodnog gasa na teritoriji grada Pirota sa Izveštajem o strateškoj proceni, mogu iste obrazložiti na javnoj sednici Komisije za planove grada Pirota koja će se održati 21.06.2024. godine, u Velikoj sali zgrade Gradske uprave Pirot, sa početkom u 12 časova, kažu u Odeljenju za urbanizam, stambeno – komunalne poslove,građevinarstvo i inspekcijske poslove Gradske uprave Pirot.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker