Gradska hronika

Izborna lista, Aleksandar Vučić – Pirot ne sme da stane, predata Gradskoj izbornoj komisiji

Prva izborna lista koja je predata Gradskoj izbornoj komisiji je lista Aleksandar Vučić – Pirot ne sme da stane. Podnosilac izborne liste je Dragana Tončić koja je izbornoj komisiji predala kompletnu dokumentaciju i kutiju sa potpisima građana. Nosilac liste,  Aleksandar Vučić – Pirot ne sme da stane, je Vladan Vasić.

Vladan Vasić, nosilac liste Aleksandar Vučić – Pirot ne sme da stane, kaže da mu je čast da predvodi pobedničku listu na kojoj se nalazi 56 odborničkih kandidata. Na listi je 36 novih imena i 20 starih odbornika. „To  je dokaz da želimo da se oslonimo na mlada, nova lica koja treba da daju doprinos razvoju ovog grada. Takođe, imamo 26 žena što je daleko više od 40 % koliko je zakonski osnov. Među kandidatima za odbornike iz redova SNS-a je 50% žena” – istako je Vasić.

“Ovde su odbornici različite starosne i obrazovne  strukture, teritorijalno su pokriveni svi delovi grada i ja sam siguran da će ovo biti pobednička lista. Vodićemo kulturnu kampanju, osvrnućemo se na ono što smo uradili, daćemo ljudima obećanja koja ćemo ispuniti u narednom periodu“ – rekao je nosilac liste, Vladan Vasić. On je još jednom ponovio da  je sve što je do sada obećano i  ispunjeno jer se, kako kaže, ljudi od reči vezuju za reč i dodao da će i ovog puta voditi fer kampanju koja ima svoju pobedničku priču.

 

Podnosilac izborne liste  Dragana Tončić,  rekla je da je  u 12 i 20 lista Aleksandar Vučić – Pirot ne sme da stane, predata izbornoj komisiji. Ona  je dokumentaciju i potpise građana predala  kao ovlašćeno lice ispred Srpske napredne stranke. “Sam naziv naše liste, Aleksandar Vučić – Pirot ne sme da stane, ima kontinuitet i ja se nadam da će ovi izbori biti fer, korektni, i da će naša lista kao i svakog puta do sada pobediti“ – rekla je Dragana Tončić, podnosilac izborne liste.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker