Gradska hronika

Iz Aktora upozoravaju: Sutra povremena obustava saobraćaja na putu za Bolnicu

Dana 7.6.2017. godine u planu je instaliranje čeličnih greda iznad zone ukrštanja puta I B reda broj 39 (put za bolnicu) i ulice Laza Lazarević, zbog planiranih radova biće na snazi povremena obustava saobraćaja u intervalu 5+5 minuta. Planirani početak radova je od 9:00 h, a očekivano vreme trajanja radova je oko 5h, saopštili su danas iz kompanije AKTOR, koja izvodi radove na ovoj deonici Koridora 10.

Na isti dan po projektu privremene saobraćajne signalizacije a po odobrenju odeljenja za urbanizam, stambeno-komunalne poslove, građevinarstvo i inspekcijske poslove gradske uprave Pirot, sa brojem 03-U-344/249-2017 i saglasnosti Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Pirotu, biće izvršena privremena izmena režima saobraćaja, odnosno potpuna obustava saobraćaja na delu ulice Laza Lazarević u Pirotu (stari put za selo Gnjilan). Obustava saobraćaja biće na snazi do okončanja radova na izgradnji mostova u zoni na pomenutoj deonici.

obustave saobraćaja koridor

Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju, a posebno pešake i bicikliste da koriste novoizgrađenu stazu kako bi bezbedno prošli kroz zonu radova.​

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker