Kultura

Ivan Milinković, bivši pevač “Legendi” za Pirotske vesti: Jedva čekam susret sa publikom u Pirotu

Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija koju donosi, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni.  Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista.

Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije  ovih dana u prilici su da poslušaju dve nove numere.   Prvi samostalni singl  je pesma ,,Ibar ust’o protiv brega“, koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju.

Radujem se što ću kao solista obići gradove i opštine koje do sada nisam  imao prilike ili sam u njima retko pevao. Pirot je jedan od gradova u kom znam da imam podršku, željno čekam susret sa publikom iz Vašeg okruženja da pevamo nove pesme i razmenimo emocije , dodao je Milinković za portal pirotskevesti.rs.

Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv ,, Svenuće dunje“ i delo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.

Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića i mnogih drugih! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u izjavi za Pirotske vesti.

 Do tada svi oni koji vole Ivanov rad, mogu pratiti aktuelnosti na društvenim mrežama i zvaničnim officialnim stranicama: Ivan Milinkovic official.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker