Ostale vesti

ITAcademy u saradnji sa Kraljevskom fondacijom dodeljuje besplatno školovanje najuspešnijim đacima generacije

Lepe vesti za najuspešnije maturante koji su se ove godine okitili titulom đaka generacije. ITAcademy​u saradnji sa ​Fondacijom Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića dodeliće 25 besplatnih školovanja za đake generacije iz Srbije i Republike Srpske.

I ove godine, sedamnaestu godinu zaredom, na Belom dvoru održan je svečani prijem za maturante i njihove roditelje. Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević ugostio je preko 600 maturanata. Dobrodošlicu su im poželeli i generalni direktor kompanije LINK group Nikola Subotić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i ministar prosvete i kulture Republike Srpske doktor DaneMalešević.

 

Prijava za besplatno školovanje otvorena do 15.jula

 

Svi zainteresovani đaci generacije treba da ​pošalju svoju prijavu najkasnije do 15. jula​, a potom će stručna komisija na osnovu motivacionih pisama doneti odluku ko će biti nagrađen besplatnimškolovanjem.

 

–     Našamisijajedapomažemoljudimadabuduuspešnijiizatovećdrugugodinu zaredom dodeljujemo 25 besplatnih školovanja, i to za naše najtraženije programe na ITAcademy. Najbolji đaci iz Republike Srpske i Srbije imaju priliku da konkurišu. Pročitaćemo njihova motivaciona pisma, odlučiti ko su to najbolji među najboljima i ko će dobiti priliku da narednih godinu dana sa nama uči i napreduje – rekao je Nikola Subotić, generalni menadžer kompanije LINKgroup.

 

Imena pobednika biće objavljena 30. jula ​na ovoj stranici​, a svečana dodela besplatnih školovanjabićeodržana5.septembraod17časovanaBelomdvoru.

 

Školovanje za najtraženija ITzanimanja

 

Najuspešniji maturanti moći će da biraju program na ITAcademy, a školovaće se online, putemnajsavremenijeDistanceLearningplatformezaučenjenadaljinu.

 

Polaznici na ITAcademy mogu da se školuju na šest različitih odseka, koji sadrže ukupno 30 programa. Na njima je da odaberu oblast u kojoj se najbolje snalaze – ​Programiranje​, Dizajn​,​ITbusiness​,​Administracija​,​3DdizajniAutoCAD​i​MobileDevelopment.

 

ITAcademy, pored toga što svojim polaznicima obezbeđuje znanja i veštine za neka od najplaćenijih zanimanja današnjice, omogućava im i polaganje za neke od najprestižnijih međunarodnopriznatihsertifikata,kaoštosuOracle,Cisco,ZendPHPimnogidrugi.

 

Svi đaci generacije koji dobiju besplatno školovanje dobiće i svaku vrstu pomoći prilikom pronalaženja posla i biće im dostupni ​online testovi​pomoću kojih će moći u svakom trenutku da provere svoje znanje iz različitihoblasti.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker