IT

IT AKADEMIJA I PIROTSKE VESTI POKLANJAJU: Besplatan online seminar “UI/UX dizajn – Kako od nule do prvog klijenta”

IT Akademija i portal Pirotske vesti posetiocima portala poklanjaju besplatan online seminar “UI/UX dizajn – Kako od nule do prvog klijenta”.

Priča iz “prve” ruke. Predavač čiji je rad prepoznat od strane Apple-a i Samsunga.

 

Nikola Tripković je UI/UX dizajner i mentor, vlasnik onlajn-platforme za kurseve popularnih i dobro plaćenih veština „Nauči dizajn” . Radi u kanadskoj kompaniji MyOptimity, a takođe ima svoju dizajnersku agenciju u kojoj radi sa tri dizajnera. Pored svog bogatog profesionalnog života, apsolvent je Pravnog fakulteta u Beogradu. Dizajn i prava – kombinacija za koju verovatno nikada niste čuli – njegova je svakodnevica.

Iskoristite priliku da Nikoli postavite sva pitanja koja Vas interesuju u vezi karijere uspešnog UI/UX dizajnera. Njegovo internacionalno iskustvo i rad sa klijentima širom sveta, pružiće Vam uvid u prakse koje provereno donose rezultate i veštine bez kojih ne možete uspeti na tom putu.

Na seminaru ćete naučiti

  • Kako da odaberete dizajnerski put koji je u skladu sa Vašim profesionalnim ambicijama i od početka donesete ispravne odluke.
  • Koje su najčešće greške koje mnogi UI/UX dizajneri čine i kako da ih Vi ne pravite.
  • Zašto ne mora svaki početak da bude težak.
  • Gde da tražite klijente i kako da ostvarite uspešnu saradnju sa njima.
  • Kako Vaš rad da bude odobren u svetskim kompanijama poput Apple-a i Samsunga

Svi zainteresovani posetioci portala Pirotskih vesti mogu sve detaljnije informacije, kao i prijavnu formu, naći na sledećem linku. 

Poslednji dan za prijavu na naš besplatni seminar petak – 04.11.2022. U 12h, a svim prijavljenima, na njihovu mejl adresu biće dostavljen link za praćenje Live Streama.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker