Sport

Iskusan stručnjak, Miodrag Martać, velika podrška Radničkom u narednim utakmicama

Šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnički  Pirot, Nikolu Puaču, koji je trenutno odsutan zbog bolesti, privremeno će menjati iskusni fudbalski stručnjak, Miodrag Martać, koga je, ovih dana, angažovalo rukovodstvo Radničkog. Miodrag Martać, nekadašnji fudbaler i trener poznatih klubova iz naše zemlje biće, bez sumnje, značajna podrška fudbalerima Radničkog, koji su dobro startovali u prolećnom delu prvenstva Prve lige Srbije. U izjavi za Televiziju Pirot Martać je rekao, pored ostalog, da se rado odazvao na poziv Radničkog, s obzirom na izuzetan renome koji Radnički uživa u fudbalskim krugovima.

“Grad Pirot i Fudbalski klub Radnički su institucija u našem fudbalu. Sećam se, imali ste u ono vreme sjajnog stručnjaka, Tomu Kaloperovića. Mene je trenirao Vladica Popović, takođe, jedan od najboljih trenera u Jugoslaviji. Vežu me lepe uspomene za Pirot, imam mnogo sportskih prijatelja u Pirotu i bez razmišljanja, nije bitan ni novac, na kraju krajeva ni karijera, prihvatio sam poziv. Mi treba da pomažemo jedni drugima, da praštamo i gledamo da zajednički napravimo neki boljitak u fudbalu. Treneru Radničkog želim brz oporavak i povratak u Klub. Zahvaljujem se rukovodstvu Radničkog i Upravi grada koji su mi ukazali poverenje, mada je ovo “vruć krompir”, dosta je neizvesno, jer za kratko vreme teško da nešto može drastično da se promeni. Međutim, razgovarao sam sa mojim saradnikom, sa trenerom golmana, sa kompletnom upravom i vidim jedno veliko raspoloženje i želju da svi zajednički damo doprinos i napravimo dobar rezultat”- rekao je Martać u intervjuu za TV Pirot.

U narednom kolu Radnički se sastaje sa veoma dobrom ekipom IMT sa Novog Beograda. Utakmica se igra u nedelju, od 15 časova, na Gradskom stadionu u Pirotu.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker