Gastronomija

Iskrena promocija brenda koji se pravi sa mnogo ljubavi

Promoter ovogodišnjeg Sajma peglane kobasice je Andrej Šepetkovski, pozorišni, filmski i televizijski glumac, dramski pisac i pedagog.  Igrao je u preko 60 predstava, glumio je u preko 20 filmova i mnogim TV serijama i snimio oko 40 radio drama za Dramski program radio Beograda. Sa zadovoljstvom je,  kaže,  prihvatio da promoviše najpopularniji pirotski brend, radiće to od srca, baš kao što se i peglana kobasica  pravi  sa mnogo ljubavi.  

Iako je tek juče prvi put probao peglanu kobasicu, glumac Andrej Šepetkovski ističe da je oduševljen ovim neobičnim proizvodom.  Promoter u šali kaže da je protraćio  život uludo jer do sada nije  probao pirotsku peglanu. „Juče sam otkrio sve čari. Iz svakog ovog proizvoda izbija zdravlje. Da bi hrana bila dobra potrebno je  mnogo ljubavi, nije stvar  samo količine mesa i začina, nego energije koja se daje“ – kaže Šepetkovski.

Glumac objašnjava da je do  saradnje  došlo spontano, poziv organizatora  da bude promoter prihvatio je oberučke  i  obećao da će promovisati pirotsku peglanu kobasicu u svakoj prilici. „Napuniću auto kobasicama i deliću po čitavoj Srbiji puna srca zato što zaista vredi. Ja sam počastvovan što sam ovde“ – iskren je glumac.

Kako je oduševljen  pirotskim brendom, kaže, da će probati sve kobasice na štandovima a s obzirom  da se  radi o pikantnom, začinjenom proizvodu, promoter  je u šali rekao  da je unapred rezervisao hitnu pomoć.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker