Ostale vesti

Internacionalni moto skup u Pirotu

Ogranak Moto kluba “Rolling wheels” iz Pirota organizuje moto skup od 1. do 3. jula. Pored tradicionalnog defilea bajkera, biće organizovani i brojni koncerti. Skup će biti održan na Gradskom kupalištu. 

rolling wheels pirotOve godine Moto klub “Rolling wheels” obeležava 40 godina postojanja, a ogranak ovog kluba u Pirotu proslavlja petogodišnjicu formiranja. Oranizatori očekuju goste iz predsedništva ovog moto kluba iz Berlina, članove iz Engleske, Norveške i Italije, kao i goste iz susedne Bugarske, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Biće organizovani i tradicionalni rok koncerti. Prve večeri nastupaja “Fajront bend” iz Babušnice, potom “Medicine bend” iz Zaječara, “Atlantic” iz Sofije i “Revolution” iz Niša, koncert počinje u 20 sati. U isto vreme 2. jula sviraće pirotski bend “Vesko i Kuriri”, “Loaded guns” iz Petrovca na Mlavi, bend “Rolling wheels”, a koncert zatvara “Revolution” iz Niša.

Defile bajkera biće održan 2. jula od 17 do 18 sati. Mesto polaska je Gradsko kupalište, odakle će glavnom ulicom doći do Kalea i nastaviti preko malog mosta ka Guševici i Tigrovom naselju do polazišta. Tokom jednčasovnog defilea duž njihove trase biće zatvoren saobraćaj u ovim ulicama.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker