Gradska hronika

Info dan i Forum za traženje partnera za projektne ideje u okviru IPA programa Bugarska – Srbija 2021-2027

U toku je  Informaciona kampanja za potencijalne kandidate prvog Poziva za prikupljanje koncepata projekata u okviru Integrisane teritorijalne strategije (Interreg VI-A) IPA programa Bugarska – Srbija 2021-2027.  U sredu, 19 jula od 10 sati u sali “Gazela” u Pirotu je organizovan Info – dan u okviru prvog Poziva za projektne ideje, koje će doprineti jačanju  regionalne konkurentnosti, uključujući i oblast turizma, u okviru prioriteta „Integrisani razvoj pograničnog regiona“.  Istog dana od 14 sati održava se Forum za traženje partnera za projektne ideje. U proteklih nedelju dana info dani su organizovani u Bugarskoj, u Montani i Ćustendilu i u Zaječaru.

Prijave za Info dan i Forum su obavezne,  formular za registraciju je  na sledećem linku: http://www.ipacbc-bgrs.eu/sr/news/informaciona-kampanja-za-potencijalne-kandidate-prvog-poziva-za-prikupljanje-koncepata

Poziv za prikupljanje projektnih ideja u okviru Teritorijalne strategije u okviru programskog prioriteta 2 – Integrisani razvoj pograničnog regiona i  Specifičnog cilja 2 „Jačanje regionalne konkurentnosti, uključujući i oblast turizma” je raspisan. Rok za predaju projektnih ideja je 15. avgust 2023. do 16 časova po našem vremenu odnosno 17 časova po vremenu u Bugarskoj.

Sve detaljne informacije o pozivu su na sledećim linkovima:

  • http://www.ipacbc-bgrs.eu/sr/2020-news/raspisan-prvi-poziv-za-projektne-ideje-iz-teritorijalne-strategije
  • http://www.mrrb.bg/
  • https://www.mei.gov.rs/

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker