Gradska hronika

Ima nade za Zvonačku banju. Ambiciozni planovi novih vlasnika hotela Mir!

Kako je za Pirotske vesti najavio zastupnik kompanije El Greko DMG DOO - Zvonačka banja, Saša Kostić, u planu je da ove godine prorade bazeni, ali i da počne izgradnja novog objekta

Nekada biser turizma i centar za lečenje menadžerskih bolesti, hotel Mir u Zvonačkoj banji, nažalost, dugo godina je u potpuno ruiniranom stanju. Novi vlasnici hotela, ipak, imaju ambiciozne planove, koje je donekle usporila pandemija korona virusa, ali i pored svega, kako je Pirotskim vestima kazao zastupnik kompanije “El Greko DMG DOO – Zvonačka banja”, novog vlasnika hotela, Saša Kostić, u planu je da ove godine prorade bazeni, ali i da počne izgradnja novog objekta na pedesetak metara od starog hotela.

-Ugovor o kupoprodaji kompleksa hotela MIR u Zvonačkoj Banji potpisan je 25.11.2019. godine. Zbog pandemije korona virusa novi vlasnik, preduzeće EL GREKO DMG DOO – Zvonačka Banja, ušao je u posed tek 30.07.2020. godine. Osnivač i direktor preduzeća je Toni Grčev iz Strumice-kaže za Pirotske vesti generalni menadžer preduzeća i budućeg hotelskog kompleksa Saša Kostić iz Babušnice.

zvonacka banja hotel

-Pandemija je pokvarila planove za prošlu godinu, nadamo se da će ove godine naši planovi početi da se ostvaruju. Za početak predviđena je rekonstrukcija otvorenih bazena i izgradnja novog objekta na 50-ak metara od starog hotela. Nadamo se da ćemo imati podršku lokalne samouprave, i odmah nakon dobijanja građevinskih dozvola počećemo sa radovima. Verujemo da ćemo se već za četiri meseca kupati u Zvonačkoj Banji-kaže Kostić za Pirotske vesti.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker