Sport

Igrači iz Kine pomažu mladim Belima u borbi za opstanak u elitnom rangu takmičenja

Šestorica igrača iz Kine, koji su prošle jeseni boravili u Pirotu, pojačaće omadinski pogon Radničkog u borbi za opstanak koja predstoji, kazao je Pirotskim vestima trener omladinaca Radničkog Bratislav Mitrović.

Mladi Beli su danas odigrali još jedan u nizu pripremnih mečeva za predstojeće prvenstvo, ovoga puta sa seniorima Jedinstva kojima se suprotstavio kombinovani tim omladinaca i kadeta Radničkog. Radnički je na kraju poražen minimalnim rezultatom, ali rezultat i nije bio u prvom planu Radničkog, već je namera da se vidi ko od aktuelnih igrača može da pomogne Radničkom u borbi za opstanak.

-Bila je dobra utakmica, cilj je bio da se vidi dokle smo stili i na koga od igrača mogu da računam. Inače, nama se uskoro pridružuje i šestorica mladih fudbalera iz Kine, koji su jesenas bili u Pirotu. Trenutno završavamo papirologiju, ostaje da se overe ugovori kod notara i očekujemo da oni budu pravo pojačanje za naš tim i da nam pomognu u borbi za opstanak. Kineski fudbaleri imaju kvalitet, imaju ogromnu motivaciju da daju sve od sebe da izborimo opstanak-kazao je trener Mitrović Pirotskim vestima.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker